Tyger i Timrå

Annons:
Bra och billiga tyger i Timrå - här hittar du alla tygaffärer i Timrå som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Timrå. Om du är boende i eller i närheten av Timrå och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Timrå som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Timrå så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Timrå inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Timrå.
Annons:

Tyg i Timrå

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Timrå. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Timrå hos dessa sy- och tygbutiker i Timrå.

Timrå Gårdsbutik & Djurpensionat AB
Lilla Bandsjön 303
861 91 Timrå

Annons:

Sybehör i Timrå

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Timrå så hittar du i de flesta tygaffärer i Timrå från listan ovan också sybehör i Timrå. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Timrå som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Timrå för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Timrå.

Tygfakta om orten Timrå

I Timrå finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Timrå. Nedan finns en del allmän information om Timrå.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Timrå om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Timrå.

Sammanlagt hittade vi i Timrå 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Timrå. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Timrå som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Timrå.