Tyger i Sollefteå

Annons:
Bra och billiga tyger i Sollefteå - här hittar du alla tygaffärer i Sollefteå som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Sollefteå. Om du är boende i eller i närheten av Sollefteå och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Sollefteå som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Sollefteå så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Sollefteå inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Sollefteå.
Annons:

Tyg i Sollefteå

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Sollefteå. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Sollefteå hos dessa sy- och tygbutiker i Sollefteå.

MAXI-CORNER
Övergård
881 93 Sollefteå


JYSK
Storgatan 54
881 30 Sollefteå


Åhmans Färg, Nordsjö Idé & Design
Industrivägen 15
881 35 Sollefteå


Nål & Tråd i Sollefteå AB
Storgatan 41
881 30 Sollefteå

Annons:

Sybehör i Sollefteå

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Sollefteå så hittar du i de flesta tygaffärer i Sollefteå från listan ovan också sybehör i Sollefteå. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Sollefteå som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Sollefteå för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Sollefteå.

Tygfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Sollefteå. Nedan finns en del allmän information om Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Sollefteå om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Sollefteå.

Sammanlagt hittade vi i Sollefteå 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Sollefteå. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Sollefteå som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Sollefteå.