Tyger i Örnsköldsvik

Annons:
Bra och billiga tyger i Örnsköldsvik - här hittar du alla tygaffärer i Örnsköldsvik som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Örnsköldsvik. Om du är boende i eller i närheten av Örnsköldsvik och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Örnsköldsvik som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Örnsköldsvik så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Örnsköldsvik inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Örnsköldsvik.
Annons:

Tyg i Örnsköldsvik

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Örnsköldsvik. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Örnsköldsvik hos dessa sy- och tygbutiker i Örnsköldsvik.

Hälsovivan Garnboa
Nygatan 19
891 33 Örnsköldsvik


Hemtex
Nygatan 12
891 33 Örnsköldsvik


Paisley Home AB
Fabriksgatan 21
891 33 Örnsköldsvik


Sömmerskan i Ö-Vik HB
Strandgatan 14A
891 33 Örnsköldsvik


VILLAGE
Lasarettsgatan 20
891 33 Örnsköldsvik


Kinnarps Interior Örnsköldsvik
Terminalvägen 11
891 51 Örnsköldsvik


INDISKA
Storgatan 24
891 33 Örnsköldsvik

Annons:

Sybehör i Örnsköldsvik

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Örnsköldsvik så hittar du i de flesta tygaffärer i Örnsköldsvik från listan ovan också sybehör i Örnsköldsvik. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Örnsköldsvik som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Örnsköldsvik för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Örnsköldsvik.

Tygfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Örnsköldsvik. Nedan finns en del allmän information om Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Örnsköldsvik om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Örnsköldsvik.

Sammanlagt hittade vi i Örnsköldsvik 7 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Örnsköldsvik. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Örnsköldsvik som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Örnsköldsvik.