Tyger i Matfors

Annons:
Bra och billiga tyger i Matfors - här hittar du alla tygaffärer i Matfors som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Matfors. Om du är boende i eller i närheten av Matfors och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Matfors som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Matfors så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Matfors inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Matfors.
Annons:

Tyg i Matfors

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Matfors. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Matfors hos dessa sy- och tygbutiker i Matfors.

EM Möbler Matfors
Centrumgatan 13
864 31 Matfors

Annons:

Sybehör i Matfors

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Matfors så hittar du i de flesta tygaffärer i Matfors från listan ovan också sybehör i Matfors. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Matfors som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Matfors för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Matfors.

Tygfakta om orten Matfors

I Matfors finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Matfors. Nedan finns en del allmän information om Matfors.

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Matfors om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Matfors.

Sammanlagt hittade vi i Matfors 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Matfors. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Matfors som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Matfors.