Tyger i Kramfors

Annons:
Bra och billiga tyger i Kramfors - här hittar du alla tygaffärer i Kramfors som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kramfors. Om du är boende i eller i närheten av Kramfors och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kramfors som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kramfors så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kramfors inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kramfors.
Annons:

Tyg i Kramfors

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kramfors. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kramfors hos dessa sy- och tygbutiker i Kramfors.

Kramfors Tyg o. Present
Riksvägen 42
872 43 Kramfors

Annons:

Sybehör i Kramfors

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kramfors så hittar du i de flesta tygaffärer i Kramfors från listan ovan också sybehör i Kramfors. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kramfors som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kramfors för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kramfors.

Tygfakta om orten Kramfors

I Kramfors finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kramfors. Nedan finns en del allmän information om Kramfors.

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kramfors om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kramfors.

Sammanlagt hittade vi i Kramfors 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kramfors. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kramfors som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kramfors.