Tyger i Junsele

Annons:
Bra och billiga tyger i Junsele - här hittar du alla tygaffärer i Junsele som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Junsele. Om du är boende i eller i närheten av Junsele och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Junsele som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Junsele så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Junsele inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Junsele.
Annons:

Tyg i Junsele

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Junsele. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Junsele hos dessa sy- och tygbutiker i Junsele.

Margita o. Stigs Gardin o. Teckenil
Köpmangatan 33
880 37 Junsele

Annons:

Sybehör i Junsele

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Junsele så hittar du i de flesta tygaffärer i Junsele från listan ovan också sybehör i Junsele. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Junsele som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Junsele för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Junsele.

Tygfakta om orten Junsele

I Junsele finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Junsele. Nedan finns en del allmän information om Junsele.

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Junsele om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Junsele.

Sammanlagt hittade vi i Junsele 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Junsele. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Junsele som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Junsele.