Tyger i Helgum

Annons:
Bra och billiga tyger i Helgum - här hittar du alla tygaffärer i Helgum som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Helgum. Om du är boende i eller i närheten av Helgum och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Helgum som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Helgum så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Helgum inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Helgum.
Annons:

Tyg i Helgum

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Helgum. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Helgum hos dessa sy- och tygbutiker i Helgum.

Rådomsfixarn
Rådom 144
882 93 Helgum

Annons:

Sybehör i Helgum

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Helgum så hittar du i de flesta tygaffärer i Helgum från listan ovan också sybehör i Helgum. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Helgum som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Helgum för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Helgum.

Tygfakta om orten Helgum

I Helgum finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Helgum. Nedan finns en del allmän information om Helgum.

Helgum är en småort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Helgums socken. Här ligger Helgums kyrka.

Yta: 41 hektar
Invånarantal: 150, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Helgum om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Helgum.

Sammanlagt hittade vi i Helgum 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Helgum. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Helgum som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Helgum.