Tyger i Fränsta

Annons:
Bra och billiga tyger i Fränsta - här hittar du alla tygaffärer i Fränsta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Fränsta. Om du är boende i eller i närheten av Fränsta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Fränsta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Fränsta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Fränsta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Fränsta.
Annons:

Tyg i Fränsta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Fränsta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Fränsta hos dessa sy- och tygbutiker i Fränsta.

BM Garn & Hantverk
Fränstavägen 269
840 12 Fränsta

Annons:

Sybehör i Fränsta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Fränsta så hittar du i de flesta tygaffärer i Fränsta från listan ovan också sybehör i Fränsta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Fränsta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Fränsta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Fränsta.

Tygfakta om orten Fränsta

I Fränsta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Fränsta. Nedan finns en del allmän information om Fränsta.

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Fränsta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Fränsta.

Sammanlagt hittade vi i Fränsta 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Fränsta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Fränsta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Fränsta.