Tyger i Bjästa

Annons:
Bra och billiga tyger i Bjästa - här hittar du alla tygaffärer i Bjästa som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bjästa. Om du är boende i eller i närheten av Bjästa och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bjästa som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bjästa så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bjästa inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bjästa.
Annons:

Tyg i Bjästa

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bjästa. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bjästa hos dessa sy- och tygbutiker i Bjästa.

Bjästa Boden
Kvarnvägen 1
893 30 Bjästa

Annons:

Sybehör i Bjästa

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bjästa så hittar du i de flesta tygaffärer i Bjästa från listan ovan också sybehör i Bjästa. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bjästa som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bjästa för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bjästa.

Tygfakta om orten Bjästa

I Bjästa finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bjästa. Nedan finns en del allmän information om Bjästa.

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bjästa om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bjästa.

Sammanlagt hittade vi i Bjästa 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bjästa. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bjästa som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bjästa.