Tyger i Ånge

Annons:
Bra och billiga tyger i Ånge - här hittar du alla tygaffärer i Ånge som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ånge. Om du är boende i eller i närheten av Ånge och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ånge som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ånge så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ånge inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ånge.
Annons:

Tyg i Ånge

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ånge. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ånge hos dessa sy- och tygbutiker i Ånge.

Björks Markiser & Persienner
Bobergsvägen 59
841 31 Ånge

Annons:

Sybehör i Ånge

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ånge så hittar du i de flesta tygaffärer i Ånge från listan ovan också sybehör i Ånge. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ånge som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ånge för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ånge.

Tygfakta om orten Ånge

I Ånge finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ånge. Nedan finns en del allmän information om Ånge.

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ånge om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ånge.

Sammanlagt hittade vi i Ånge 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ånge. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ånge som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ånge.