Tyger i Skellefteå

Annons:
Bra och billiga tyger i Skellefteå - här hittar du alla tygaffärer i Skellefteå som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Skellefteå. Om du är boende i eller i närheten av Skellefteå och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Skellefteå som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Skellefteå så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Skellefteå inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Skellefteå.
Annons:

Tyg i Skellefteå

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Skellefteå. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Skellefteå hos dessa sy- och tygbutiker i Skellefteå.

INDISKA
Nygatan 51
931 31 Skellefteå


EM
Tjärnvägen 2
931 61 Skellefteå


Hemtrevnad
Nygatan 46
931 31 Skellefteå


Gardinstudion
Brogatan 3
931 62 Skellefteå


Ohlssons Tyger & Stuvar AB
Nygatan 50
931 31 Skellefteå


Hemtex
Nygatan 40B
931 31 Skellefteå


Allinwood AB
Storgatan 26
931 32 Skellefteå


Spets & Ting
Nygatan 33
931 32 Skellefteå


Åhléns
Nygatan 46
931 31 Skellefteå


Åsélls Möbler , Svenska hem
Gymnasievägen 4
931 57 Skellefteå


JYSK
Tjärnvägen 1
931 61 Skellefteå

Annons:

Sybehör i Skellefteå

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Skellefteå så hittar du i de flesta tygaffärer i Skellefteå från listan ovan också sybehör i Skellefteå. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Skellefteå som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Skellefteå för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Skellefteå.

Tygfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Skellefteå. Nedan finns en del allmän information om Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Skellefteå om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Skellefteå.

Sammanlagt hittade vi i Skellefteå 11 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Skellefteå. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Skellefteå som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Skellefteå.