Tyger i Nordmaling

Annons:
Bra och billiga tyger i Nordmaling - här hittar du alla tygaffärer i Nordmaling som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Nordmaling. Om du är boende i eller i närheten av Nordmaling och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Nordmaling som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Nordmaling så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Nordmaling inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Nordmaling.
Annons:

Tyg i Nordmaling

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Nordmaling. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Nordmaling hos dessa sy- och tygbutiker i Nordmaling.

Sytex AB
Storgatan 13
914 33 Nordmaling

Annons:

Sybehör i Nordmaling

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Nordmaling så hittar du i de flesta tygaffärer i Nordmaling från listan ovan också sybehör i Nordmaling. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Nordmaling som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Nordmaling för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Nordmaling.

Tygfakta om orten Nordmaling

I Nordmaling finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Nordmaling. Nedan finns en del allmän information om Nordmaling.

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Nordmaling om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Nordmaling.

Sammanlagt hittade vi i Nordmaling 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Nordmaling. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Nordmaling som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Nordmaling.