Tyger i Malå

Annons:
Bra och billiga tyger i Malå - här hittar du alla tygaffärer i Malå som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Malå. Om du är boende i eller i närheten av Malå och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Malå som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Malå så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Malå inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Malå.
Annons:

Tyg i Malå

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Malå. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Malå hos dessa sy- och tygbutiker i Malå.

Susannes Garn o. Slöjdhus
Storgatan 41
930 70 Malå

Annons:

Sybehör i Malå

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Malå så hittar du i de flesta tygaffärer i Malå från listan ovan också sybehör i Malå. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Malå som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Malå för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Malå.

Tygfakta om orten Malå

I Malå finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Malå. Nedan finns en del allmän information om Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Malå om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Malå.

Sammanlagt hittade vi i Malå 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Malå. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Malå som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Malå.