Tyger i Lövånger

Annons:
Bra och billiga tyger i Lövånger - här hittar du alla tygaffärer i Lövånger som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lövånger. Om du är boende i eller i närheten av Lövånger och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lövånger som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lövånger så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lövånger inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lövånger.
Annons:

Tyg i Lövånger

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lövånger. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lövånger hos dessa sy- och tygbutiker i Lövånger.

Furniture Farm
Avan 43
930 10 Lövånger

Annons:

Sybehör i Lövånger

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lövånger så hittar du i de flesta tygaffärer i Lövånger från listan ovan också sybehör i Lövånger. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lövånger som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lövånger för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lövånger.

Tygfakta om orten Lövånger

I Lövånger finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lövånger. Nedan finns en del allmän information om Lövånger.

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lövånger om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lövånger.

Sammanlagt hittade vi i Lövånger 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lövånger. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lövånger som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lövånger.