Tyger i Dorotea

Annons:
Bra och billiga tyger i Dorotea - här hittar du alla tygaffärer i Dorotea som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Dorotea. Om du är boende i eller i närheten av Dorotea och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Dorotea som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Dorotea så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Dorotea inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Dorotea.
Annons:

Tyg i Dorotea

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Dorotea. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Dorotea hos dessa sy- och tygbutiker i Dorotea.

Fyra Händer
Östra Ormsjö 30
917 91 Dorotea

Annons:

Sybehör i Dorotea

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Dorotea så hittar du i de flesta tygaffärer i Dorotea från listan ovan också sybehör i Dorotea. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Dorotea som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Dorotea för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Dorotea.

Tygfakta om orten Dorotea

I Dorotea finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Dorotea. Nedan finns en del allmän information om Dorotea.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Dorotea om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Dorotea.

Sammanlagt hittade vi i Dorotea 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Dorotea. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Dorotea som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Dorotea.