Tyger i Burträsk

Annons:
Bra och billiga tyger i Burträsk - här hittar du alla tygaffärer i Burträsk som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Burträsk. Om du är boende i eller i närheten av Burträsk och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Burträsk som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Burträsk så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Burträsk inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Burträsk.
Annons:

Tyg i Burträsk

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Burträsk. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Burträsk hos dessa sy- och tygbutiker i Burträsk.

Handarbetsboden Burträsk
Parasollgatan 10
937 32 Burträsk

Annons:

Sybehör i Burträsk

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Burträsk så hittar du i de flesta tygaffärer i Burträsk från listan ovan också sybehör i Burträsk. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Burträsk som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Burträsk för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Burträsk.

Tygfakta om orten Burträsk

I Burträsk finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Burträsk. Nedan finns en del allmän information om Burträsk.

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Burträsk om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Burträsk.

Sammanlagt hittade vi i Burträsk 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Burträsk. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Burträsk som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Burträsk.