Tyger i Boliden

Annons:
Bra och billiga tyger i Boliden - här hittar du alla tygaffärer i Boliden som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Boliden. Om du är boende i eller i närheten av Boliden och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Boliden som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Boliden så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Boliden inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Boliden.
Annons:

Tyg i Boliden

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Boliden. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Boliden hos dessa sy- och tygbutiker i Boliden.

AB Evalice EG 7073
Kullen 1
936 32 Boliden


Bolidens Garn
Marina Gränsen 8
936 32 Boliden


Agnetas Vävbod
Bjurån 30
936 91 Boliden

Annons:

Sybehör i Boliden

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Boliden så hittar du i de flesta tygaffärer i Boliden från listan ovan också sybehör i Boliden. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Boliden som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Boliden för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Boliden.

Tygfakta om orten Boliden

I Boliden finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Boliden. Nedan finns en del allmän information om Boliden.

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Boliden om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Boliden.

Sammanlagt hittade vi i Boliden 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Boliden. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Boliden som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Boliden.