Tyger i Blattnicksele

Annons:
Bra och billiga tyger i Blattnicksele - här hittar du alla tygaffärer i Blattnicksele som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Blattnicksele. Om du är boende i eller i närheten av Blattnicksele och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Blattnicksele som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Blattnicksele så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Blattnicksele inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Blattnicksele.
Annons:

Tyg i Blattnicksele

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Blattnicksele. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Blattnicksele hos dessa sy- och tygbutiker i Blattnicksele.

Sappetavan Teckenil AB
Sappetavan 1123
920 72 Blattnicksele

Annons:

Sybehör i Blattnicksele

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Blattnicksele så hittar du i de flesta tygaffärer i Blattnicksele från listan ovan också sybehör i Blattnicksele. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Blattnicksele som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Blattnicksele för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Blattnicksele.

Tygfakta om orten Blattnicksele

I Blattnicksele finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Blattnicksele. Nedan finns en del allmän information om Blattnicksele.

Blattnicksele (umesamiska Bláhnage eller Bláhnagesuvvane, sydsamiska Blaahnege) är en småort i Sorsele kommun, Västerbottens län. Orten ligger vid Blattnikselet i Vindelälven, väg E45 och Inlandsbanan.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 158, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Blattnicksele om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Blattnicksele.

Sammanlagt hittade vi i Blattnicksele 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Blattnicksele. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Blattnicksele som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Blattnicksele.