Tyger i Bjurholm

Annons:
Bra och billiga tyger i Bjurholm - här hittar du alla tygaffärer i Bjurholm som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bjurholm. Om du är boende i eller i närheten av Bjurholm och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bjurholm som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bjurholm så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bjurholm inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bjurholm.
Annons:

Tyg i Bjurholm

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bjurholm. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bjurholm hos dessa sy- och tygbutiker i Bjurholm.

Ateljé Monica
Köpmannagatan 2
916 31 Bjurholm

Annons:

Sybehör i Bjurholm

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bjurholm så hittar du i de flesta tygaffärer i Bjurholm från listan ovan också sybehör i Bjurholm. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bjurholm som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bjurholm för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bjurholm.

Tygfakta om orten Bjurholm

I Bjurholm finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bjurholm. Nedan finns en del allmän information om Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bjurholm om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bjurholm.

Sammanlagt hittade vi i Bjurholm 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bjurholm. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bjurholm som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bjurholm.