Tyger i Åsele

Annons:
Bra och billiga tyger i Åsele - här hittar du alla tygaffärer i Åsele som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Åsele. Om du är boende i eller i närheten av Åsele och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Åsele som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Åsele så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Åsele inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Åsele.
Annons:

Tyg i Åsele

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Åsele. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Åsele hos dessa sy- och tygbutiker i Åsele.

Annagården
Storgatan 35
919 31 åsele

Annons:

Sybehör i Åsele

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Åsele så hittar du i de flesta tygaffärer i Åsele från listan ovan också sybehör i Åsele. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Åsele som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Åsele för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Åsele.

Tygfakta om orten Åsele

I Åsele finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Åsele. Nedan finns en del allmän information om Åsele.

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Åsele om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Åsele.

Sammanlagt hittade vi i Åsele 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Åsele. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Åsele som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Åsele.