Tyger i Torsby

Annons:
Bra och billiga tyger i Torsby - här hittar du alla tygaffärer i Torsby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Torsby. Om du är boende i eller i närheten av Torsby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Torsby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Torsby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Torsby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Torsby.
Annons:

Tyg i Torsby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Torsby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Torsby hos dessa sy- och tygbutiker i Torsby.

Handarbetshörnan
Järnvägsgatan 1
685 30 Torsby


Garnboden
Tingshusgatan 8
685 30 Torsby

Annons:

Sybehör i Torsby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Torsby så hittar du i de flesta tygaffärer i Torsby från listan ovan också sybehör i Torsby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Torsby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Torsby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Torsby.

Tygfakta om orten Torsby

I Torsby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Torsby. Nedan finns en del allmän information om Torsby.

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Torsby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Torsby.

Sammanlagt hittade vi i Torsby 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Torsby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Torsby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Torsby.