Tyger i Säffle

Annons:
Bra och billiga tyger i Säffle - här hittar du alla tygaffärer i Säffle som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Säffle. Om du är boende i eller i närheten av Säffle och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Säffle som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Säffle så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Säffle inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Säffle.
Annons:

Tyg i Säffle

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Säffle. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Säffle hos dessa sy- och tygbutiker i Säffle.

Flitiga Fingrar Garn & Handarbeten
Vintergatan 25C
661 32 Säffle


Hemtex
Östra Storgatan 15
661 40 Säffle


Interstil Möbel AB
Stamvägen 2
661 43 Säffle


Wezeta Tyg AB
Norrlandsvägen 41
661 40 Säffle

Annons:

Sybehör i Säffle

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Säffle så hittar du i de flesta tygaffärer i Säffle från listan ovan också sybehör i Säffle. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Säffle som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Säffle för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Säffle.

Tygfakta om orten Säffle

I Säffle finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Säffle. Nedan finns en del allmän information om Säffle.

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånarantal: 8991, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Säffle om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Säffle.

Sammanlagt hittade vi i Säffle 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Säffle. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Säffle som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Säffle.