Tyger i Molkom

Annons:
Bra och billiga tyger i Molkom - här hittar du alla tygaffärer i Molkom som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Molkom. Om du är boende i eller i närheten av Molkom och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Molkom som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Molkom så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Molkom inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Molkom.
Annons:

Tyg i Molkom

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Molkom. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Molkom hos dessa sy- och tygbutiker i Molkom.

Antik & Design
Björkåsvägen 2
660 60 Molkom

Annons:

Sybehör i Molkom

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Molkom så hittar du i de flesta tygaffärer i Molkom från listan ovan också sybehör i Molkom. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Molkom som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Molkom för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Molkom.

Tygfakta om orten Molkom

I Molkom finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Molkom. Nedan finns en del allmän information om Molkom.

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Molkom om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Molkom.

Sammanlagt hittade vi i Molkom 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Molkom. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Molkom som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Molkom.