Tyger i Kristinehamn

Annons:
Bra och billiga tyger i Kristinehamn - här hittar du alla tygaffärer i Kristinehamn som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kristinehamn. Om du är boende i eller i närheten av Kristinehamn och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kristinehamn som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kristinehamn så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kristinehamn inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kristinehamn.
Annons:

Tyg i Kristinehamn

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kristinehamn. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kristinehamn hos dessa sy- och tygbutiker i Kristinehamn.

Hemtex
Kungsgatan 42
681 31 Kristinehamn


Längta Hem
Kungsgatan 48
681 31 Kristinehamn


Gunzans GARN
Tegelslagaregatan 29
681 31 Kristinehamn


Raka sömmar
Sommarvinden 2C
681 38 Kristinehamn

Annons:

Sybehör i Kristinehamn

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kristinehamn så hittar du i de flesta tygaffärer i Kristinehamn från listan ovan också sybehör i Kristinehamn. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kristinehamn som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kristinehamn för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kristinehamn.

Tygfakta om orten Kristinehamn

I Kristinehamn finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kristinehamn. Nedan finns en del allmän information om Kristinehamn.

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kristinehamn om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kristinehamn.

Sammanlagt hittade vi i Kristinehamn 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kristinehamn. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kristinehamn som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kristinehamn.