Tyger i Kil

Annons:
Bra och billiga tyger i Kil - här hittar du alla tygaffärer i Kil som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kil. Om du är boende i eller i närheten av Kil och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kil som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kil så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kil inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kil.
Annons:

Tyg i Kil

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kil. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kil hos dessa sy- och tygbutiker i Kil.

Garn & Tyghörnan i Kil AB
Storgatan 45
665 30 Kil


Rosas Tyg & Sybod
Storgatan 16
665 30 Kil


Bohaget
Storgatan 16B
665 30 Kil

Annons:

Sybehör i Kil

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kil så hittar du i de flesta tygaffärer i Kil från listan ovan också sybehör i Kil. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kil som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kil för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kil.

Tygfakta om orten Kil

I Kil finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kil. Nedan finns en del allmän information om Kil.

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kil om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kil.

Sammanlagt hittade vi i Kil 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kil. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kil som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kil.