Tyger i Karlskoga

Annons:
Bra och billiga tyger i Karlskoga - här hittar du alla tygaffärer i Karlskoga som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Karlskoga. Om du är boende i eller i närheten av Karlskoga och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Karlskoga som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Karlskoga så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Karlskoga inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Karlskoga.
Annons:

Tyg i Karlskoga

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Karlskoga. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Karlskoga hos dessa sy- och tygbutiker i Karlskoga.

JYSK
Labinhöjdsvägen 1
691 47 Karlskoga


Evas Teckenil
Värmlandsvägen 5
691 32 Karlskoga


Hemtex AB
Torget
691 31 Karlskoga


Granna garner & hobby
Värmlandsvägen 4
691 32 Karlskoga

Annons:

Sybehör i Karlskoga

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Karlskoga så hittar du i de flesta tygaffärer i Karlskoga från listan ovan också sybehör i Karlskoga. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Karlskoga som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Karlskoga för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Karlskoga.

Tygfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Karlskoga. Nedan finns en del allmän information om Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Karlskoga om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Karlskoga.

Sammanlagt hittade vi i Karlskoga 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Karlskoga. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Karlskoga som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Karlskoga.