Tyger i Hammarö

Annons:
Bra och billiga tyger i Hammarö - här hittar du alla tygaffärer i Hammarö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hammarö. Om du är boende i eller i närheten av Hammarö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hammarö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hammarö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hammarö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hammarö.
Annons:

Tyg i Hammarö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hammarö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hammarö hos dessa sy- och tygbutiker i Hammarö.

Petersens Tapetserarverkstad AB
Skraggevägen 7
663 41 Hammarö

Annons:

Sybehör i Hammarö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hammarö så hittar du i de flesta tygaffärer i Hammarö från listan ovan också sybehör i Hammarö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hammarö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hammarö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hammarö.

Tygfakta om orten Hammarö

I Hammarö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hammarö. Nedan finns en del allmän information om Hammarö.

Hammarö kommun är en kommun i Värmlands län. Kommunen gränsar i norr till Karlstads kommun. Centralort är Skoghall.Kommunens område motsvarar Hammarö socken, Karlstads härad, vari vid kommunreformen 1862 Hammarö landskommun bildades.

Yta: 464,15 km2
Invånarantal: 15449, år 2016

Här kan du också ta del av mer info om Hammarö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hammarö.

Sammanlagt hittade vi i Hammarö 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hammarö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hammarö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hammarö.