Tyger i Grums

Annons:
Bra och billiga tyger i Grums - här hittar du alla tygaffärer i Grums som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Grums. Om du är boende i eller i närheten av Grums och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Grums som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Grums så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Grums inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Grums.
Annons:

Tyg i Grums

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Grums. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Grums hos dessa sy- och tygbutiker i Grums.

Carinas Maskinstickning
Portila Annelund
664 91 Grums

Annons:

Sybehör i Grums

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Grums så hittar du i de flesta tygaffärer i Grums från listan ovan också sybehör i Grums. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Grums som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Grums för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Grums.

Tygfakta om orten Grums

I Grums finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Grums. Nedan finns en del allmän information om Grums.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Grums om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Grums.

Sammanlagt hittade vi i Grums 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Grums. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Grums som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Grums.