Tyger i Filipstad

Annons:
Bra och billiga tyger i Filipstad - här hittar du alla tygaffärer i Filipstad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Filipstad. Om du är boende i eller i närheten av Filipstad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Filipstad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Filipstad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Filipstad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Filipstad.
Annons:

Tyg i Filipstad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Filipstad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Filipstad hos dessa sy- och tygbutiker i Filipstad.

Tygshopen i Filipstad AB
Hertig Filipsgatan 5
682 30 Filipstad

Annons:

Sybehör i Filipstad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Filipstad så hittar du i de flesta tygaffärer i Filipstad från listan ovan också sybehör i Filipstad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Filipstad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Filipstad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Filipstad.

Tygfakta om orten Filipstad

I Filipstad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Filipstad. Nedan finns en del allmän information om Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Filipstad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Filipstad.

Sammanlagt hittade vi i Filipstad 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Filipstad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Filipstad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Filipstad.