Tyger i Deje

Annons:
Bra och billiga tyger i Deje - här hittar du alla tygaffärer i Deje som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Deje. Om du är boende i eller i närheten av Deje och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Deje som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Deje så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Deje inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Deje.
Annons:

Tyg i Deje

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Deje. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Deje hos dessa sy- och tygbutiker i Deje.

Deje Garn o. Hemslöjd HB
Bryggerigatan 3A
669 30 Deje

Annons:

Sybehör i Deje

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Deje så hittar du i de flesta tygaffärer i Deje från listan ovan också sybehör i Deje. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Deje som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Deje för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Deje.

Tygfakta om orten Deje

I Deje finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Deje. Nedan finns en del allmän information om Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Deje om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Deje.

Sammanlagt hittade vi i Deje 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Deje. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Deje som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Deje.