Tyger i Tierp

Annons:
Bra och billiga tyger i Tierp - här hittar du alla tygaffärer i Tierp som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tierp. Om du är boende i eller i närheten av Tierp och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tierp som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tierp så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tierp inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tierp.
Annons:

Tyg i Tierp

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tierp. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tierp hos dessa sy- och tygbutiker i Tierp.

Tierpstvätten
Svanbygatan 9
815 37 Tierp


Iris Handarbets- & Hattaffär
Järnvägspromenaden 3
815 38 Tierp


Jö Inredning AB
Skolgatan 2
815 40 Tierp


Chicbohem AB
Grevegatan 10C
815 41 Tierp


AM Gardinsömnad AB
Villagatan 9
815 40 Tierp

Annons:

Sybehör i Tierp

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tierp så hittar du i de flesta tygaffärer i Tierp från listan ovan också sybehör i Tierp. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tierp som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tierp för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tierp.

Tygfakta om orten Tierp

I Tierp finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tierp. Nedan finns en del allmän information om Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tierp om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tierp.

Sammanlagt hittade vi i Tierp 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tierp. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tierp som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tierp.