Tyger i Storvreta

Annons:
Bra och billiga tyger i Storvreta - här hittar du alla tygaffärer i Storvreta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Storvreta. Om du är boende i eller i närheten av Storvreta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Storvreta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Storvreta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Storvreta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Storvreta.
Annons:

Tyg i Storvreta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Storvreta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Storvreta hos dessa sy- och tygbutiker i Storvreta.

Storvreta Möbler
Solstrålevägen 4
743 35 Storvreta

Annons:

Sybehör i Storvreta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Storvreta så hittar du i de flesta tygaffärer i Storvreta från listan ovan också sybehör i Storvreta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Storvreta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Storvreta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Storvreta.

Tygfakta om orten Storvreta

I Storvreta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Storvreta. Nedan finns en del allmän information om Storvreta.

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Storvreta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Storvreta.

Sammanlagt hittade vi i Storvreta 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Storvreta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Storvreta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Storvreta.