Tyger i Skutskär

Annons:
Bra och billiga tyger i Skutskär - här hittar du alla tygaffärer i Skutskär som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Skutskär. Om du är boende i eller i närheten av Skutskär och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Skutskär som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Skutskär så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Skutskär inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Skutskär.
Annons:

Tyg i Skutskär

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Skutskär. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Skutskär hos dessa sy- och tygbutiker i Skutskär.

Sylvies Design & Broderi
Långgatan 58
814 40 Skutskär

Annons:

Sybehör i Skutskär

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Skutskär så hittar du i de flesta tygaffärer i Skutskär från listan ovan också sybehör i Skutskär. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Skutskär som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Skutskär för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Skutskär.

Tygfakta om orten Skutskär

I Skutskär finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Skutskär. Nedan finns en del allmän information om Skutskär.

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Skutskär om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Skutskär.

Sammanlagt hittade vi i Skutskär 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Skutskär. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Skutskär som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Skutskär.