Tyger i Östhammar

Annons:
Bra och billiga tyger i Östhammar - här hittar du alla tygaffärer i Östhammar som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Östhammar. Om du är boende i eller i närheten av Östhammar och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Östhammar som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Östhammar så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Östhammar inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Östhammar.
Annons:

Tyg i Östhammar

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Östhammar. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Östhammar hos dessa sy- och tygbutiker i Östhammar.

Atelje Syboda
Drottninggatan 7
742 31 Östhammar


Handarbetsboden Östhammar
Norra Tullportsgatan 2
742 31 Östhammar

Annons:

Sybehör i Östhammar

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Östhammar så hittar du i de flesta tygaffärer i Östhammar från listan ovan också sybehör i Östhammar. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Östhammar som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Östhammar för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Östhammar.

Tygfakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Östhammar. Nedan finns en del allmän information om Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Östhammar om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Östhammar.

Sammanlagt hittade vi i Östhammar 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Östhammar. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Östhammar som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Östhammar.