Tyger i Österbybruk

Annons:
Bra och billiga tyger i Österbybruk - här hittar du alla tygaffärer i Österbybruk som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Österbybruk. Om du är boende i eller i närheten av Österbybruk och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Österbybruk som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Österbybruk så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Österbybruk inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Österbybruk.
Annons:

Tyg i Österbybruk

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Österbybruk. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Österbybruk hos dessa sy- och tygbutiker i Österbybruk.

Amorellens Sömnad & Brodyr
Järnvägsgatan 6
748 31 Österbybruk

Annons:

Sybehör i Österbybruk

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Österbybruk så hittar du i de flesta tygaffärer i Österbybruk från listan ovan också sybehör i Österbybruk. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Österbybruk som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Österbybruk för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Österbybruk.

Tygfakta om orten Österbybruk

I Österbybruk finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Österbybruk. Nedan finns en del allmän information om Österbybruk.

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Österbybruk om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Österbybruk.

Sammanlagt hittade vi i Österbybruk 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Österbybruk. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Österbybruk som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Österbybruk.