Tyger i Knivsta

Annons:
Bra och billiga tyger i Knivsta - här hittar du alla tygaffärer i Knivsta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Knivsta. Om du är boende i eller i närheten av Knivsta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Knivsta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Knivsta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Knivsta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Knivsta.
Annons:

Tyg i Knivsta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Knivsta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Knivsta hos dessa sy- och tygbutiker i Knivsta.

Flitiga Fingrar
Apoteksvägen 8A
741 42 Knivsta


Dekorativa Hem
Stationsvägen 2
741 30 Knivsta

Annons:

Sybehör i Knivsta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Knivsta så hittar du i de flesta tygaffärer i Knivsta från listan ovan också sybehör i Knivsta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Knivsta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Knivsta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Knivsta.

Tygfakta om orten Knivsta

I Knivsta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Knivsta. Nedan finns en del allmän information om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Knivsta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Knivsta.

Sammanlagt hittade vi i Knivsta 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Knivsta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Knivsta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Knivsta.