Tyger i Järlåsa

Annons:
Bra och billiga tyger i Järlåsa - här hittar du alla tygaffärer i Järlåsa som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Järlåsa. Om du är boende i eller i närheten av Järlåsa och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Järlåsa som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Järlåsa så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Järlåsa inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Järlåsa.
Annons:

Tyg i Järlåsa

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Järlåsa. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Järlåsa hos dessa sy- och tygbutiker i Järlåsa.

Skedkroken
Skärbäck Karlberg 11
744 96 Järlåsa

Annons:

Sybehör i Järlåsa

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Järlåsa så hittar du i de flesta tygaffärer i Järlåsa från listan ovan också sybehör i Järlåsa. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Järlåsa som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Järlåsa för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Järlåsa.

Tygfakta om orten Järlåsa

I Järlåsa finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Järlåsa. Nedan finns en del allmän information om Järlåsa.

Järlåsa är en tätort i Järlåsa socken, Uppsala kommun. Järlåsa kyrkby, som småort namnsatt till Järlåsa, med Järlåsa kyrka ligger cirka 3 km norr om Järlåsa.

Yta: 56,67 hektar
Invånarantal: 493, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Järlåsa om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Järlåsa.

Sammanlagt hittade vi i Järlåsa 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Järlåsa. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Järlåsa som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Järlåsa.