Tyger i Heby

Annons:
Bra och billiga tyger i Heby - här hittar du alla tygaffärer i Heby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Heby. Om du är boende i eller i närheten av Heby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Heby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Heby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Heby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Heby.
Annons:

Tyg i Heby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Heby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Heby hos dessa sy- och tygbutiker i Heby.

Heby Tyger AB
Norra Järnvägsgatan 2
744 32 Heby


Carlssons i Heby AB
Kyrkogatan 11
744 31 Heby

Annons:

Sybehör i Heby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Heby så hittar du i de flesta tygaffärer i Heby från listan ovan också sybehör i Heby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Heby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Heby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Heby.

Tygfakta om orten Heby

I Heby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Heby. Nedan finns en del allmän information om Heby.

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Heby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Heby.

Sammanlagt hittade vi i Heby 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Heby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Heby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Heby.