Tyger i Gimo

Annons:
Bra och billiga tyger i Gimo - här hittar du alla tygaffärer i Gimo som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Gimo. Om du är boende i eller i närheten av Gimo och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Gimo som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Gimo så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Gimo inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Gimo.
Annons:

Tyg i Gimo

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Gimo. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Gimo hos dessa sy- och tygbutiker i Gimo.

Gardin Ateljé Gossip
Norra Hökhuvudsvägen 14
747 95 Gimo

Annons:

Sybehör i Gimo

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Gimo så hittar du i de flesta tygaffärer i Gimo från listan ovan också sybehör i Gimo. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Gimo som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Gimo för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Gimo.

Tygfakta om orten Gimo

I Gimo finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Gimo. Nedan finns en del allmän information om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Gimo om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Gimo.

Sammanlagt hittade vi i Gimo 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Gimo. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Gimo som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Gimo.