Tyger i Björklinge

Annons:
Bra och billiga tyger i Björklinge - här hittar du alla tygaffärer i Björklinge som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Björklinge. Om du är boende i eller i närheten av Björklinge och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Björklinge som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Björklinge så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Björklinge inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Björklinge.
Annons:

Tyg i Björklinge

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Björklinge. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Björklinge hos dessa sy- och tygbutiker i Björklinge.

Trasdockans Teckenilier HB
Stråvägen 7
743 63 Björklinge


Hemtrevnad, Ateljé
Gävlevägen 310
743 72 Björklinge

Annons:

Sybehör i Björklinge

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Björklinge så hittar du i de flesta tygaffärer i Björklinge från listan ovan också sybehör i Björklinge. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Björklinge som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Björklinge för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Björklinge.

Tygfakta om orten Björklinge

I Björklinge finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Björklinge. Nedan finns en del allmän information om Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Björklinge om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Björklinge.

Sammanlagt hittade vi i Björklinge 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Björklinge. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Björklinge som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Björklinge.