Tyger i Bålsta

Annons:
Bra och billiga tyger i Bålsta - här hittar du alla tygaffärer i Bålsta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bålsta. Om du är boende i eller i närheten av Bålsta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bålsta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bålsta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bålsta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bålsta.
Annons:

Tyg i Bålsta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bålsta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bålsta hos dessa sy- och tygbutiker i Bålsta.

Hemtex AB
Bålsta Centrum
746 32 Bålsta


Tyghus1 AB
Västerhagsvägen 3
746 33 Bålsta

Annons:

Sybehör i Bålsta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bålsta så hittar du i de flesta tygaffärer i Bålsta från listan ovan också sybehör i Bålsta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bålsta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bålsta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bålsta.

Tygfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bålsta. Nedan finns en del allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bålsta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bålsta.

Sammanlagt hittade vi i Bålsta 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bålsta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bålsta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bålsta.