Tyger i Bälinge

Annons:
Bra och billiga tyger i Bälinge - här hittar du alla tygaffärer i Bälinge som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bälinge. Om du är boende i eller i närheten av Bälinge och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bälinge som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bälinge så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bälinge inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bälinge.
Annons:

Tyg i Bälinge

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bälinge. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bälinge hos dessa sy- och tygbutiker i Bälinge.

Butik Biskopsgården
Kyrkbacken 7
743 86 Bälinge

Annons:

Sybehör i Bälinge

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bälinge så hittar du i de flesta tygaffärer i Bälinge från listan ovan också sybehör i Bälinge. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bälinge som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bälinge för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bälinge.

Tygfakta om orten Bälinge

I Bälinge finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bälinge. Nedan finns en del allmän information om Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bälinge om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bälinge.

Sammanlagt hittade vi i Bälinge 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bälinge. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bälinge som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bälinge.