Tyger i Vällingby

Annons:
Bra och billiga tyger i Vällingby - här hittar du alla tygaffärer i Vällingby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vällingby. Om du är boende i eller i närheten av Vällingby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vällingby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vällingby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vällingby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vällingby.
Annons:

Tyg i Vällingby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vällingby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vällingby hos dessa sy- och tygbutiker i Vällingby.

Martins Tvätt & Gardinservice
Gudmundrågatan 12
162 53 Vällingby


Vällingby Sköna Tyger HB
Ångermannagatan 122
162 64 Vällingby


INDISKA
Vällingby Torg 36
162 65 Vällingby


Vinstas Gardin Atelje
Vinsta Skolgränd 14
162 70 Vällingby


Ljungqvist Garn AB
Vällingby Torg 1
162 65 Vällingby


G S W Rullgardiner AB
Sorterargatan 14
162 50 Vällingby


Lindform AB
Granhultsgränd 8A
162 44 Vällingby

Annons:

Sybehör i Vällingby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vällingby så hittar du i de flesta tygaffärer i Vällingby från listan ovan också sybehör i Vällingby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vällingby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vällingby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vällingby.

Tygfakta om orten Vällingby

I Vällingby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vällingby. Nedan finns en del allmän information om Vällingby.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här kan du också ta del av mer info om Vällingby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vällingby.

Sammanlagt hittade vi i Vällingby 7 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vällingby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vällingby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vällingby.