Tyger i Vallentuna

Annons:
Bra och billiga tyger i Vallentuna - här hittar du alla tygaffärer i Vallentuna som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vallentuna. Om du är boende i eller i närheten av Vallentuna och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vallentuna som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vallentuna så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vallentuna inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vallentuna.
Annons:

Tyg i Vallentuna

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vallentuna. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vallentuna hos dessa sy- och tygbutiker i Vallentuna.

Gardiner & Gardiner, L H
Hjälmstavägen 8A
186 41 Vallentuna


Vallentuna Varuhus
Centralvägen 9
186 31 Vallentuna


Tramp-In Jeansspecialist i Vallentuna
Centralvägen 9
186 31 Vallentuna


Sörgårdens Tyg
Centralvägen 2
186 31 Vallentuna

Annons:

Sybehör i Vallentuna

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vallentuna så hittar du i de flesta tygaffärer i Vallentuna från listan ovan också sybehör i Vallentuna. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vallentuna som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vallentuna för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vallentuna.

Tygfakta om orten Vallentuna

I Vallentuna finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vallentuna. Nedan finns en del allmän information om Vallentuna.

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vallentuna om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vallentuna.

Sammanlagt hittade vi i Vallentuna 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vallentuna. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vallentuna som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vallentuna.