Tyger i Tyresö

Annons:
Bra och billiga tyger i Tyresö - här hittar du alla tygaffärer i Tyresö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tyresö. Om du är boende i eller i närheten av Tyresö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tyresö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tyresö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tyresö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tyresö.
Annons:

Tyg i Tyresö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tyresö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tyresö hos dessa sy- och tygbutiker i Tyresö.

Hemtex AB
Östangränd 9
135 40 Tyresö


Karin Svanberg - Rum i Harmoni, Feng Shui
Diamantgången 17
135 49 Tyresö


Rita Berggren Gardin & Interiör AB
Strömfallsvägen 22
135 49 Tyresö


Lars Bratt AB
Mediavägen 17
135 48 Tyresö


Holmgrens AB
Vendelsövägen 17
135 51 Tyresö


Casema Tapetsering & Inredning
Björkvägen 2
135 61 Tyresö

Annons:

Sybehör i Tyresö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tyresö så hittar du i de flesta tygaffärer i Tyresö från listan ovan också sybehör i Tyresö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tyresö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tyresö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tyresö.

Tygfakta om orten Tyresö

I Tyresö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tyresö. Nedan finns en del allmän information om Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här kan du också ta del av mer info om Tyresö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tyresö.

Sammanlagt hittade vi i Tyresö 6 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tyresö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tyresö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tyresö.