Tyger i Tumba

Annons:
Bra och billiga tyger i Tumba - här hittar du alla tygaffärer i Tumba som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tumba. Om du är boende i eller i närheten av Tumba och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tumba som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tumba så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tumba inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tumba.
Annons:

Tyg i Tumba

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tumba. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tumba hos dessa sy- och tygbutiker i Tumba.

Hemtex AB
Tumba Torg 2
147 30 Tumba

Annons:

Sybehör i Tumba

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tumba så hittar du i de flesta tygaffärer i Tumba från listan ovan också sybehör i Tumba. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tumba som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tumba för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tumba.

Tygfakta om orten Tumba

I Tumba finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tumba. Nedan finns en del allmän information om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tumba om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tumba.

Sammanlagt hittade vi i Tumba 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tumba. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tumba som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tumba.