Tyger i Spånga

Annons:
Bra och billiga tyger i Spånga - här hittar du alla tygaffärer i Spånga som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Spånga. Om du är boende i eller i närheten av Spånga och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Spånga som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Spånga så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Spånga inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Spånga.
Annons:

Tyg i Spånga

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Spånga. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Spånga hos dessa sy- och tygbutiker i Spånga.

Solhem Inredning
Dagsverksvägen 251
163 55 Spånga


Liban, Kos Nuh
Tensta Allé 3
163 64 Spånga


Super Tyg Hus
Lättingebacken 16
163 62 Spånga

Annons:

Sybehör i Spånga

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Spånga så hittar du i de flesta tygaffärer i Spånga från listan ovan också sybehör i Spånga. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Spånga som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Spånga för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Spånga.

Tygfakta om orten Spånga

I Spånga finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Spånga. Nedan finns en del allmän information om Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du också ta del av mer info om Spånga om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Spånga.

Sammanlagt hittade vi i Spånga 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Spånga. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Spånga som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Spånga.