Tyger i Solna

Annons:
Bra och billiga tyger i Solna - här hittar du alla tygaffärer i Solna som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Solna. Om du är boende i eller i närheten av Solna och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Solna som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Solna så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Solna inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Solna.
Annons:

Tyg i Solna

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Solna. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Solna hos dessa sy- och tygbutiker i Solna.

Oazen Möbler & Inredning AB
Ankdammsgatan 24
171 43 Solna


Frösunda Kemtvätt
Gustav III:s Boulevard 17
169 72 Solna


Vackra Hem & Företag
Stråkvägen 2
169 35 Solna


Svarta Kattens Handelshus
Östervägen 18
169 53 Solna


Hemtex
Postgången 53
171 45 Solna


Ejes Garn
Centralvägen 3
171 68 Solna


Hagalundsskrädderi
Hagalundsgatan 21
169 66 Solna

Annons:

Sybehör i Solna

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Solna så hittar du i de flesta tygaffärer i Solna från listan ovan också sybehör i Solna. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Solna som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Solna för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Solna.

Tygfakta om orten Solna

I Solna finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Solna. Nedan finns en del allmän information om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du också ta del av mer info om Solna om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Solna.

Sammanlagt hittade vi i Solna 7 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Solna. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Solna som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Solna.