Tyger i Södertälje

Annons:
Bra och billiga tyger i Södertälje - här hittar du alla tygaffärer i Södertälje som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Södertälje. Om du är boende i eller i närheten av Södertälje och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Södertälje som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Södertälje så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Södertälje inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Södertälje.
Annons:

Tyg i Södertälje

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Södertälje. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Södertälje hos dessa sy- och tygbutiker i Södertälje.

JYSK
Klastorpsvägen 8
152 42 Södertälje


Hemtex
Storgatan 3-5
151 72 Södertälje


INDISKA
Storgatan 3
151 72 Södertälje


Athinas Tyger & Gardiner
S:Ta Ragnhildsgatan 3
151 73 Södertälje


Åhléns
Storgatan 6
151 71 Södertälje

Annons:

Sybehör i Södertälje

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Södertälje så hittar du i de flesta tygaffärer i Södertälje från listan ovan också sybehör i Södertälje. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Södertälje som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Södertälje för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Södertälje.

Tygfakta om orten Södertälje

I Södertälje finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Södertälje. Nedan finns en del allmän information om Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Södertälje om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Södertälje.

Sammanlagt hittade vi i Södertälje 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Södertälje. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Södertälje som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Södertälje.