Tyger i Skärholmen

Annons:
Bra och billiga tyger i Skärholmen - här hittar du alla tygaffärer i Skärholmen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Skärholmen. Om du är boende i eller i närheten av Skärholmen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Skärholmen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Skärholmen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Skärholmen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Skärholmen.
Annons:

Tyg i Skärholmen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Skärholmen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Skärholmen hos dessa sy- och tygbutiker i Skärholmen.

Elize Tyger & Garn
Storholmsgatan 27
127 48 Skärholmen


Ronnie Gardiner Rm International AB
Fjärdholmsgränd 7B
127 44 Skärholmen


Alanza Möbler
Oxholmsgränd 4
127 48 Skärholmen


INDISKA
Bredholmsgatan 8
127 48 Skärholmen


SKHLM Skärholmen Centrum
Bredholmsgatan
127 48 Skärholmen


Imans Teckeniler HB
Bredängstorget 2014
127 32 Skärholmen

Annons:

Sybehör i Skärholmen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Skärholmen så hittar du i de flesta tygaffärer i Skärholmen från listan ovan också sybehör i Skärholmen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Skärholmen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Skärholmen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Skärholmen.

Tygfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Skärholmen. Nedan finns en del allmän information om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du också ta del av mer info om Skärholmen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Skärholmen.

Sammanlagt hittade vi i Skärholmen 6 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Skärholmen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Skärholmen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Skärholmen.